زویپ سرور

سرور مجازی گزینه ای مناسب برای سایت‌ها و شرکت هایی است که نیاز به منابع اختصاصی دارند

زویپ سرور

سرور مجازی گزینه ای مناسب برای سایت‌ها و شرکت هایی است که نیاز به منابع اختصاصی دارند

زویپ سرور با بهره گیری از کادری متخصص و متعهد آماده ارائه خدمات وب از قبیل ثبت دامنه، سفارش هاست، سرور مجازی و خرید لایسنس با کیفیت بالا و تعرفه اقتصادی می باشد.

۱۰ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

  •  

 

همانطور که می‌دانید شما در سی‌پنل قادر خواهید بود برای تک‌تک پوشه‌های فضای میزبانی خود رمزعبوری را تعیین کنید و برای آن کاربری را نیز تعریف کنید که فقط کاربر مدنظر شما بتواند به آن و محتویات درونش دسترسی داشته باشد، اگر نیاز باشد برای دفعات ورود آن فرد هم محدودیت تعیین کنید، می‌توانید از قسمت Protection Leech این کار را انجام دهید.

مکان Leech Protection در سی‌پنل

محدود کردن پوشه‌ی مدنظر

با ورود به بخش Protection Leech می‌بایست با کلیک روی دکمه‌ی EDIT در راستای هر پوشه می‌توانید به صفحه‌ی ویرایش و محدودیت پوشه‌‌ی مدنظر خود وارد شوید.

Set up Leech Protection

Number of Logins Per Username Allowed in a 2-Hour Period: تعداد دفعات ورود موفق به پوشه‌ی رمزنگاری شده برای یک دوره‌ی زمانیِ ۲ ساعته را باید در این جعبه وارد کنید.
URL to Redirect Leech Users to: نشانیِ صفحه‌ای که فردی که از میزان محدودیت تخطی کرده است و باید به آن ارجاع داده شود را باید درون این جعبه وارد کنید.
Send Email Alert To: اگر می‌خواهید ایمیل هشداری به نشانیِ ایمیل خاصی بعد از تخطی یک فرد ارسال گردد، این گزینه باید فعال شده و سپس نشانیِ ایمیل در جعبۀ زیرین آن وارد گردد.
Disable Compromised Accounts: اگر می خواهید حساب فردی که از تعداد دفعات مجاز تخطی کرده است مسدود گردد، این گزینه را فعال نمایید.

پس از آن روی Enable کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شده و حفاظت تعداد دفعات ورود به پوشۀ رمزگذاری شده، فعال گردد. برای هر پوشه‌ای که این شرایط را دارد و شما می‌خواهید روی آن‌ها محدودیت ورود قرار دهید، باید این مراحل را طی کنید.

به جهت غیرفعال کردن حفاظت Protection Leech برای یک مسیر خاص هم کافی است وارد صفحۀ تنظمیات آن شوید و از
قسمت Protection Disable روی Disable کلیک کنید.

برای مدیریت کاربرهایی که با رمز عبور می‌توانند وارد پوشۀ مورد نظر شوند، می‌توانید از قسـمت Users Manage روی Users Manage کلیک کنید. با این کار وارد بخشی از ابزار Privacy Directory خواهید شد که مربوط ساخت و تغییر رمز عبور کاربرانی است که آنها می‌توانند وارد پوشۀ رمزگذاری شده شوند. پس این ابزار به طور هماهنگی با ابزار Directory Privacy کار خواهد کرد.

هم اکنون که با سی پنل بیشتر آشنا شدید، می توانید جهت خرید هاست سی پنل یا مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست سی‌پنل را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی سی پنل و لایسنس سی‌پنل از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

امنیت از مباحث مهم سایت ها می‌باشد و شما می‌بایستی همیشه سیاست هایی را برای محدود کردن دسترسی ها و سخت کردن نفوذ به سایت خود اعمال کنید. یکی از این سیاست ها می‌تواند رمزگذاری دایرکتوری ها باشد که یک گام مهم در راستای ایجاد امنیت می‌باشد. دایرکت ادمین این قابلیت بسیار جذاب و مهم را برای ما در کنترل پنل خود قرار داده است و ما می‌توانیم بدون هیچ دردسر و زحمتی تمامی دایرکتوری ها را قفل و رمزگذاری کنیم. این قابلیت با دسترسی کلاینت نیز قابل انجام است و شما می‌توانید در هاست خود نیز این قابلیت را فعال کنید.

پس از لاگین کردن به دایرکت از قسمت Advanced Features به بخش Password Protected Directories وارد شوید. سپس در ادامه مراحل همراه ما باشید.

پس از ورود به این بخش با صفحه بالا روبرو می‌شوید. اگر مواری از قبل اعمال شده باشد در این بخش می‌توانید مشاهده کنید، در غیر اینصورت این بخش خالی خواهد بود. برای اضافه کردن یک مورد رمزگذاری بر روی دکمه Add Protected Directory بزنید و سپس طبق توضیحات ما پیش بروید.

Path :‌ از این قسمت دایرکتوری موردنظر را انتخاب کنید. لازم به ذکر است اگر می‌خواهید سایت به طور کامل رمزگذاری شود پوشه Public_html را انتخاب کنید.

Protected Directory Prompt : در این بخش یک توضیح کوتاه می‌توانید بنویسید. این توضیح فقط در کنترل پنل قابل مشاهده است و کاربران نمی‌توانند آن را مشاهده کنند. به عنوان مثال می‌توانید دلیل رمزگذاری دایرکتوری موردنظر را در این بخش وارد کنید.

Set/Update User : این فیلد مربوط به یوزری که اجازه دسترسی به پوشه موردنظر را دارا می‌باشد است. در این بخش هر نامی وارد کنید، زمانی که می‌خواهید دایرکتوری موردنظر را از طریق مرورگر مشاهده کنید پرسیده می‌شود. این فیلد را با دقت پر کنید و یوزر را به خاطر بسپارید.

Password : همانطور که از نامش پیداست مربوط به رمز عبور می‌شود. در این فیلد نیز یک رمز عبور بنویسید و یا با کلیک بر روی نماد تاس در سمت چپ یک رمز عبور تصادفی ایجاد و از آن استفاده کنید.

در نهایت پس از انجام تنظیمات مربوطه بر روی PROTECT کلیک کنید. نمایش پیغام سبز رنگ به منزله موفق بودن عملیات است. حال می‌بایستی از صحت رمزگذاری اطمینان پیدا کنیم. مرورگر خود را باز کنید و آدرس دایرکتوری که رمزگذاری کرده اید وارد کنید.

اگر پس از وارد کردن آدرس دایرکتوری و اینتر زدن با پنجره بالا روبرو شدید عملیات به طور کامل و صحیح انجام شده است و اگر با این پنجره روبرو نشدید رمزگذاری را دوباره انجام بدهید. برای لاگین کردن نیز از یوزری که در مرحله قبل با نام Set/Update User وارد کردید استفاده کنید و برای پسوورد نیز از پسووردی که در مرحله قبل با نام Password وارد کردید استفاده کنید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست دایرکت ادمین را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی دایرکت ادمین و لایسنس دایرکت ادمین از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

مایکروسافت برای رفع نیازهای کسب‌ و کارها همیشه به‌روزرسانی‌ها و قابلیت‌هایی را برای سیستم خانواده‌ی ویندوز سرورهای خود مانند افزایش امنیت، سرعت در اتصالات شبکه‌ای، ارتقاء ابری و غیره ارائه می‌دهد. از آخرین آپدیتی که می‌توان به آن اشاره کرد ویندوز سرور ۲۰۲۲ است و برپایه‌ی ویندوز سرور ۲۰۱۹ ساخته و در اوایل مارس ۲۰۲۱ معرفی و در ۱۸ آگوست ۲۰۲۱ منتشر شد. ویندوزسرور ۲۰۲۲ آخرین نسخه‌ی LTSC است و از خانواده‌ی Windows NTها است. از مهم‌ترین قابلیت‌های در این ویندوز سرور می‌توان به امنیت، یکپارچه‌سازی و مدیریت هیبریدی Azure، و پلتفرم برنامه.

نسخه‌های انتشار شده

طبق اخبار و اطلاعاتی که از شرکت مایکروسافت در رابطه با این محصول به ما رسیده است. ویندوز سرور ۲۰۲۲ دارای سه نسخه‌ی اصلی است که عبارتند از Essential، Standard و Data Center که بعدها یک نسخه‌ی دیگری هم معرفی و منتشر شد به نام Azure Datacenter. نسخه‌های ویندوز سرور ۲۰۲۲ امکان نصب نسخه‌ی اصلیِ سرور و نسخه‌ی دسکتاپ را دارند و نسخه‌های سرور برای نقش‌ها و عملکردهای خاصی مانند سرور DNS، وب سرور، اکتیو دایرکتوری، مجازی سازی و… مناسب استفاده هستند.

  • Windows Server 2022 Standard: نسخه استاندارد نسخه پایه ویندوز سرور ۲۰۲۲ است. مجوز تک نسخه استاندارد فقط با دو ماشین مجازی و یک میزبان Hyper-V کار می کند.
  • Windows Server 2022 data center:این نسخه دارای قابلیت‌ها و امکانات بسیار خوبی است که در نسخه‌ی استاندارد دیده نمی‌شود، مانند ماشین‌های مجازی محافظت شده. این ویژگی از میان‌افزار و فایل‌های راه‌اندازی ماشین مجازی محافظت می‌کند و رمزگذاری دیسک BitLocker را نیز فعال می‌کند. از آنجایی که حفاظت و مدیریت داده‌ها برای زیرساخت‌های سطح سازمانی حیاتی هستند، مایکروسافت دو عملکرد کلیدیِ ذخیره‌سازی از پیش تعریف شده توسط نرم‌افزار و تکرار ذخیره‌سازی با Storage Spaces Direct را با هم در این نسخه ادغام کرده است.
  • Windows Server 2022 Essential Edition: این نسخه‌ی انتشار یافته برای ارگان‌ها و سازمان‌های کوچکی طراحی شده است که حداکثر ۲۵ کاربر و ۵۰ دستگاه را پشتیبانی می‌کنند اما فاقد ویژگی‌هایی مانند داشبورد، پشتیبان‌گیریِ مشتری و دسترسی به هر مکانی است و از پردازنده‌هایی با حداکثر ۱۰ هسته پشتیبانی می‌کند.
  • Windows Server 2022 Datacenter Azure Edition: همان‌طور که از نام این نسخه پیداست، برای پلتفرم Microsoft Azure طراحی شده است و دارای ویژگی‌های عالی است که در نسخه استاندارد و نسخه‌ی دیتا سنتر موجود نیست. به‌عنوان مثال، ویژگی Hot Patch که در این نسخه موجود است به شما این امکان را می‌دهد تا بدون راه‌اندازی مجدد سرور، به‌روزرسانی‌ها را نصب کنید و بلاک پیام سرور از طریق QUIC امکان دسترسی به فایل‌های اشتراک‌گذاری شده را بدون نیاز به VPN از طریق شبکه فراهم کنید.

دانلود Windows Server 2022:

ورژن نرم افزار لینک دانلود حجم دانلود
Windows Server 2022 دانلود مستقیم ۵٫۱ گیگابایت

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

 

PHP یکی از بهترین و قوی ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور می‌باشد.در برخی موارد ممکن است قالب سایت یا افزونه ها با نسخه php هاست ناسازگار باشند و مشکلات متعددی برای شما و سایت شما پیش بیاید، در این زمان ابتدا باید ورژن php خود را تغییر دهید و اگر مشکل رفع نشد با پشتیبانی هاستینگ خود تماس بگیرید. در این آموزش تغییر ورژن php در هاست سی‌پنل را به شما آموزش می‌دهیم تا دیگر مشکلی در این حوزه و ورژن های php نداشته باشید.

تغییر ورژن php در بخش Select PHP Version

پس از لاگین کردن به سی‌پنل ابتدا باید به قسمت Software و بخش Select PHP Version وارد شوید. در برخی موارد این بخش با نام MultiPHP Manager نمایش داده می‌شود که در ادامه اشاره خواهیم کرد.

پس از ورود به این بخش صفحه ای همانند عکس زیر مشاهده می‌کنید. ابتدا می‌بایستی همانند تصویر زیر بر روی ورژن php حال حاضر کلیک کرده و سپس ورژن موردنظر خود را انتخاب کنید.

برای انتخاب کردن کافیست برروی ورژن مورد نظر خود کلیک کنید. حال شما ورژن موردنظر را انتخاب کرده اید اما تغییر ورژن هنوز انجام نشده است.

برای تغییر ورژن نیز پس از انتخاب گزینه مورد نظر بر روی Set as current کلیک کرده تا ورژن php به طور کامل تغییر کند.

تغییر ورژن php در بخش MultiPHP Manager

همانند تصویر بالا وارد بخش MultiPHP Manager شوید و در ادامه مراحل با ما همراه باشید.

پس از ورود به این بخش همانند تصویر بالا دامنه موردنظر خود را انتخاب کرده و سپس از کادر PHP Version گزینه موردنظر را انتخاب کنید، در نهایت بر روی Apply کلیک کنید.

حال که با سی‌پنل بیشتر آشنا شدید، می‌توانید جهت خرید هاست سی‌پنل یا مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست سی‌پنل را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی سی پنل و لایسنس سی‌پنل از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

 

اسپمر ها در نقطه نقطه جهان وجود دارند و همیشه باعث نارضایتی ما می‌شوند به همین دلیل باید فکری برای برخورد با آنها پیدا کنیم، دایرکت ادمین برای اینکار قابلیتی تحت عنوان SPAM Filters را در کنترل پنل خود قرار داده تا بتوانید بر اساس موارد مختلف این افراد را در راستای ارسال اسپم محدود کنید. این فیلتر کننده بر اساس مواردی همچون کلمات، ادرس ایمیل و دامنه کار می‌کند. در این مقاله زویپ سرور نیز ما آموزش کامل این ابزار را به شما عرضه می‌کنیم تا دیگر هیچ اسپمی یا هرزنامه ای در صندوق ایمیل خود مشاهده نکنید. البته نکته قابل توجه این است که اگر شما می‌خواهید شخصی را بلاک یا همان فیلتر کنید موردی را نیز باید در نظر بگیرید. این مورد مربوط به فیلتر کلمات است که بسیار حساس می‌باشد، به این نکته که شاید مشتری های شما نیز کلمه مدنظر را استفاده کنند نیز فکر کنید زیرا ایمیل هایی که دارای چنین کلماتی هستند هیچ گاه به دست شما نخواهد رسید، به همین دلیل فیلتر بر اساس کلمات را پیشنهاد می‌کنیم انجام ندهید.

پس از لاگین به کنترل‌پنل خود یعنی دایرکت ادمین از قسمت E-mail Manager به بخش SPAM Filters وارد شوید.

پس از ورود به بخش مذکور با تصویر بالا روبرو خواهید شد. در میانه صفحه گزینه های Block By و Value را مشاهده خواهید کرد. ابتدا به این دو گزینه خواهیم پرداخت و سپس به بخش های پایین تر می‌پردازیم.

کلمه Block By در اصطلاح به معنای “بلاک توسط” یا “فیلتر بر اساس” می‌باشد و کارش نیز در همین راستا می‌باشد. با کلیک بر روی DOMAIN منوی کشویی بالا را مشاهده خواهید کرد. در این بخش شما می‌بایستی مشخص کنید بر چه اساسی می‌خواهید فیلتر را اعمال کنید.

E-mail : برای بلاک کردن آدرس ایمیل ها از این گزینه استفاده کنید.

Domain : بلاک کردن دامین ها از این بخش امکان پذیر می‌باشد. بدین منظور این گزینه را انتخاب کرده و سپس دامنه مورد نظر را در فیلد روبرو وارد کنید.

Stop Word : جهت فیلتر کردن کلمات نیز از این گزینه می‌توانید استفاده بفرمایید.

Size : این گزینه نیز برای فیلتر بر اساس حجم می‌باشد. حجم مدنظر را بصورت کیلوبایت وارد کنید، سپس ایمیل هایی که از حجم مذکور شما بزرگتر باشد دراپ یا همان دور ریخته می‌شوند. هنگام کار با این گزینه دقت فرمایید.

در ادامه برای هریک از موارد بالا مثالی خواهیم زد تا شما بتوانید به راحتی مورد مدنظر خود را بلاک کنید.

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید ما فیلتر را بر اساس ادرس ایمیل قرار می‌دهیم سپس ایمیل موردنظر خود را وارد می‌کنیم. با اینکار دیگر هیچ ایمیلی از ادرس hosseini@gmail.com برای ما ارسال نخواهد شد.

برای فیلتر یا همان بلاک کردن دامنه ها نیز بصورت بالا عمل می‌کنیم. ابتدا فیلتر را بر اساس دامنه تنظیم می‌کنیم سپس دامنه مذکور را در فیلد وارد می‌کنیم. در مثال بالا ما دامنه شرکت گوگل را بلاک کرده ایم و دیگر هیچ ایمیلی از سمت این شرکت برای ما ارسال نخواهد شد.

همانطور که گفته شد، فیلتر کلمات با گزینه stop word انجام می‌شود. در مثال بالا ما کلمه server را فیلتر می‌کنیم، دیگر هیچ شخصی نمی‌تواند در ایمیل های خود که به سمت ما می‌آیند این کلمه را قرار دهد. فراموش نکنید در این حالت ایمیل از سمت شخص ارسال می‌شود و بدست ما نیز می‌رسد اما دایرکت ادمین در لحظه ورود آنها را چک می‌کند و اگر کلمات مذکور ما در ایمیل وجود داشت نمی‌گذارد آنها به صندوق دریافت وارد شوند و دراپ خواهند شد.

در مثال بالا نیز ما ایمیل هایی که حجم آنها بیشتر از ۲۰۰,۰۰۰ کیلوبایت است را فیلتر می‌کنیم. اگر قصد اعمال چنین فیلتری را دارد به واحد دایرکت ادمین که کیلوبایت می‌باشد توجه کنید. لازم به ذکر است با کلیک بر روی KB می‌توانید واحد را تغییر بدهید.

فیلتر ها را به صورت تک تک به همراه مثال به شما توضیح دادیم حال نیز قصد توضیح آپشن های پایین صفحه را داریم.

Adult Filter : برای فیلتر کلمات و محتواهای غیراخلاقی این گزینه را فعال کنید. بصورت پیشفرض دایرکت ادمین کلمات انگلیسی را هدف می‌گیرد و اگر می‌خواهید کلمات فارسی و محتوا ها را فیلتر کنید از فیلتر های دستی می‌بایستی استفاده بفرمایید.

Action for filter matches : این گزینه اشاره به این دارد، اگر فیلتر هایی که شما اعمال کرده اید در ایمیل ها مشاهده شد دایرکت ادمین چه کاری انجام بدهد ؟ گزینه اول به دایرکت ادمین می‌گوید ایمیل ها را دراپ کن و آنها را در سطل آشغال بریز. با انتخاب این گزینه شما ایمیل های مذکور را مشاهده نخواهید کرد.

گزینه دوم نیز می‌گوید ایمیل ها را دریافت کن و در صندوق اسپم ها بریز. این گزینه همانند Spam جیمیل می‌باشد و شما می‌توانید هر زمان خواستید این ایمیل ها را چک کنید و اگر ایمیلی را به اشتباه دایرکت ادمین در این بخش قرار داده بود خارج کنید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست دایرکت ادمین را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی دایرکت ادمین و لایسنس دایرکت ادمین از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

 

از آنجایی که سی‌پنل روی سیستم‌عامل لینوکس نصب می‌شود. می‌توان از قابلیت‌هایی که لینوکس دارد نیز استفاده کرد. یکی از این قابلیت‌ها کران‌جاب است. کران‌جاب یک مفهوم در لینوکس است که برای اجرای خودکار دستورات لینوکس در زمانبندی مشخصی که ما تعیین می‌کنیم است. اگر شما هم خواسته باشید یک دستور لینوکس برای سایت خود را به صورت خودکار و به در زمانبندی خاصی اجرا کنید، می‌توانید از ابزاری که سی پنل با نام Cron Jobs فراهم کرده است استفاده کرده و دستورات خود را زمانبندی کنید. به‌عنوان مثال اگر خواسته باشید اجرای یک فایل PHP یا هر نوع فایل دیگری را در زمانبندی خودکار اجرا کنید باید وارد Cron Jobs شوید.

توجه: استفاده از این رابط در سی پنل، نیازمند اطلاع کامل از دستورات لینوکس است. چرا که اگر به اشتباه دستوری را وارد کنید که منجر به ایجاد فشار روی سرور گردد، ممکن است مدیر سرور کل سایت یا سایت‌های شما را معلق کند!

در بالاترین بخش این صفحه شما می‌توانید تنظیمات ایمیل خود را انجام دهید. نشانیِ ایمیلی که با اجرای هر بار دستورات Cron Jobs، نتیجۀ آن باید به آن ارسال شود را در جعبۀ Email وارد کنید و روی Email Update کلیک کنید.

اضافه کردن یک دستور جدید

در قسمت Add New Cron Job می‌بایستی مشخصات یک دستور خوداجراشو رو وارد کنید و روی Add New Cron Job کلیک نمایید.

از فهرست کشویی Common Settings از تنظیمات از قبل تعیین شده برای دوره‌های زمانی که قرار است دستور لینوکس اجرا شود، می‌توانید استفاده کنید. با انتخاب هر مورد از این فهرست کشویی، جعبه‌های پایین به صورت خودکار پر می شوند. مثلاً در تصویر بالا دورهٔ زمانی یک بار در روز انتخاب شده است. پس گزینه‌های مورد نظر به صورت خودکار به مانند نمونهٔ بالا پر شدند. حالا باید خود دستور لینوکس را درون جعبۀ Command وارد کرده و روی دکمۀ آبی‌رنگ آن کلیک کنید. پس از چند ثانیه Cron Jobs ساخته می‌شود و از آن به بعد سر موعد زمانیِ خاص خودش اجرا می‌گردد.

جدول Cron Jobs‌ها

در جدول پایین صفحه با عنوان Current Cron Jobs دستورهای خوداجراشویی که تا الان ساختید را می‌توانید ببینید و در صورت لزوم آنها را ویرایش یا حذف کنید.

از ستون Command این جدول، خود دستور مورد نظر را می‌بینید. در سـتون Actions هم اگر روی Edit کلیک کنید، می‌توانید آن را ویرایش کنید و با کلیک روی Delete آن Cron Jobs برای همیشه حذف خواهد شد.

 

هم اکنون که با سی پنل بیشتر آشنا شدید، می توانید جهت خرید هاست سی پنل یا مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست سی‌پنل را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی سی پنل و لایسنس سی‌پنل از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

 

مجازی‌سازها کمک بزرگی به دنیای کامپیوترها کرد. شاید اگر مجازی سازه‌ها نبودند هزینه‌ی داشتن یک سایت ساده با فضای کم بسیار گران تمام می‌شد زیرا ساختن یک سرور از لحاظ سخت‌افزاری با حجم رم و پردازنده بالا بسیار ارزان‌تر تمام می‌شود تا اینکه بخواهیم هزار سرور مجزا با رم و پردازنده کاملاٌ اختصاصی را داشته باشیم. همه‌ٔ این‌ها را ما مدیون مجازی‌سازها هستیم. یکی از معروف‌ترین و پر استفاده‌ترین این مجازی‌سازها VMware است. وی‌ام‌ویر محصولات فراوانی را در حوضهٔ مجازی سازی به بازار عرضه کرده است که ما در این صفحه قصد داریم داریم VMware vSphere Hypervisor را برای شما معرفی کنیم و آن را برای دانلود در اختیارتان قرار دهیم.

دیگر محصولات VMware

  • VMware vSphere
  • VMware ESX Server
  • VMware ESXi Server
  • VMware Fusion
  • VMware Player
  • VMware Server
  • VMware Service Manager
  • VMware ThinApp
  • VMware View
  • VMware ACE
  • VMware Lab Manager
  • VMware Infrastructure
  • VMware Converter
  • VMware Site Recovery Manager
  • VMware Stage Manager
  • VMware vCenter Orchestrator
  • VMware VMFS

VMware vSphere Hypervisor چیست؟

این مجازی‌ساز همان‌طور که گفته شد از شرکت VMware است و معمولاً به ESXi شهرت دارد. ESXi کوتاه شده‌‌‌ٔ عبارت Elastic Sky X است. در ابتدای عرضهٔ این محصول نام آن وی‌ام‌وایزر (VMvisor) بود و بعدها نام ای‌اس‌ایکس‌آی را گرفت. VMware ESXi یک هایپروایزر مستقل از سیستم‌عامل است و مبتنی بر سیستم عامل‌ VMkernel کار می‌کند. ESXi یک مجازی‌ساز از نوع ۱ است. مجازی‌سازهای نوع ۱ به مجازی‌سازهایی گفته می‌شود که مستقیماً روی سخت افزار خامی که هیچ سیستم‌عاملی ندارد نصب می‌شود. این نوع هایپروایزرها مستقیماً روی سخت‌افزار کار می‌کنند.

دانلود نرم‌افزار VMware vSphere:

ورژن نرم افزار لینک دانلود حجم دانلود
۷ VMware vSphere دانلود مستقیم ۳۴۴ مگابایت

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

دایرکت ادمین یکی از بهترین کنترل پنل های موجود در سطح وب می‌باشد. این کنترل پنل لایسنس به مراتب ارزان تری از سی‌پنل دارد و امکاناتی همسطح با سی‌پنل را دارا می‌باشد. رابط کاربری آن بسیار زیبا و کاربری است همچنین در صورتی که قالب آن را در حالت تاریک یا همان دارک مود قرار دهید زیبایی بیشتری را مشاهده خواهید کرد. برای دریافت توضیحات بیشتر در مورد دایرکت ادمین به مقاله دایرکت ادمین چیست ؟ مراجعه بفرمایید.

یکی از قابلیت های دیگر دایرکت ادمین بکاپ گیری به طور خودکار یا دستی می‌‌باشد، اگر بخواهید به عنوان مثال هفته ای یکبار از داده ها بکاپ بگیرید می‌بایستی بکاپ گیر خودکار را برای انجام این کار کانفیگ کنید زیرا انجام این کار به صورت دستی منطقی نمی‌باشد. ما در این آموزش نیز به تنظیم بکاپ گیری خودکار و دستی در دایرکت ادمین می‌پردازیم تا خیال شما از بابت داده ها راحت باشد.

بکاپ گیری دستی Create / Restore Backups

از قسمت Advanced Features وارد بخش Create/Restore Backups شوید.

پس از ورود به این بخش با گزینه های بالا روبرو می‌شوید. برای بازگردانی بکاپ های گرفته شده از سمت راست گزینه Restore Backup را انتخاب کنید و مراحل را پیش بروید.

گزینه All Domain به معنای بکاپ گیری از تمامی دامنه ها می‌باشد. Selected Domains نیز به معنای بکاپ گیری از دامنه های انتخابی می‌باشد.

قسمت Include مشخص می‌کند از کدام قسمت های دایرکت ادمین بکاپ گرفته شود.

Website Data : این گزینه اشاره به بکاپ گیری از فایل های دایرکت ادمین دارد. در صورتی که تیک این گزینه زده شده باشید از فایل های دایرکت ادمین نیز بکاپ گرفته می‌شود.

E-mail : اگر می‌خواهید از موارد مرتبط با ایمیل ها همانند اکانت ها، ایمیل های دریافتی، ارسالی و غیره … بکاپ بگیرید این گزینه را فعال کنید.

FTP : برای بکاپ گیری از کانکشن های FTP و اکانت ها این گزینه را فعال بفرمایید.

Database : در صورت فعال بودن این گزینه از دیتابیس های دایرکت ادمین نیز بکاپ گرفته می‌شود.

Trash : با تیک خوردن این گزینه از سطل اشغال دایرکت ادمین بکاپ گرفته می‌شود.

پس از انتخاب بخش های دلخواه بر روی گزینه Create Backup کلیک کنید. بکاپ شما در صف کارهای دایرکت ادمین قرار خواهد گرفت و پس از اتمام آن به ایمیل شما پیغام اتمام کار ارسال خواهد شد.

بکاپ گیری خودکار Admin Backup/Transfer

ابتدا می‌بایستی ذکر کنم برای تنظیم بکاپ گیری خودکار می‌بایستی دسترسی ادمین به سرور داشته باشید. اگر مشتری هستید می‌توانید با توجه به قوانین از شرکت هاستینگ خود بخواهید بکاپ گیری خودکار را برای شما فعال کند. البته اکثر شرکت ها اینکار را به صورت پیشفرض انجام میدهند.

از قسمت Admin Tools به بخش Admin Backup/Transfer وارد شوید.

پس از ورود به این بخش با گزینه های تصویر بالا روبرو خواهید شد. از منوی سمت راست گزینه Schedule را انتخاب کنید.

پس از ورود به این بخش با تنظیماتی همچون تصویر بالا روبرو خواهید شد. بکاپ گیر خودکار دارای چهار مرحله می‌باشد. مرحله اول ” چه کسی ؟ ” نام دارد و اشاره به دارد از چه اشخاصی بکاپ گرفته شود.

All Users : با تیک زدن این گزینه از تمامی یوزر ها بکاپ گرفته خواهد شد.

All Users Excapt Selected : از تمامی یوزر ها به جزء موارد انتخابی بکاپ گرفته خواهد شد.

Selected Users : هر یوزری که انتخاب کنید از آن بکاپ گرفته خواهد شد و از مواردی که انتخاب نشده اند بکاپ گرفته نمی‌شود، این گزینه بر خلاف گزینه قبلی میباشد. در انتها بر روی گزینه Next Step کلیک کنید.

مرحله دوم ” چه زمانی ؟ ” نام دارد و اشاره به این دارد که این بکاپ در چه زمانی گرفته شود.

now : این بکاپ همین حالا گرفته شود.

Cron Schedule : زمان بندی برای بکاپ گرفتن با این گزینه امکان پذیر می‌باشد.

برای زمان بندی بکاپ گیری دایرکت ادمین می‌بایستی به این صورت عمل کنید : به عنوان مثال می‌خواهید روز اول هرماه ساعت ۵ صبح یک بکاپ گرفته شود. Day of month را برابر با یک قرار دهید و Hour را برابر با پنج قرار دهید.

در انتها بر روی گزینه Next Step را انتخاب کنید.

مرحله سوم مرحله ” چه مکانی ؟ ” می‌باشد. در این مرحله شما می‌بایستی محل ذخیره بکاپ را انتخاب کنید.

Local : ذخیره کردن بکاپ در داخل همین سرور با این گزینه امکان پذیر می‌باشد.

Local Path : در صورت انتخاب گزینه ذخیره داخلی می‌بایستی در این کادر فولدری که می‌خواهید بکاپ ها در آن ذخیره شود را انتخاب کنید.

FTP : در صورتی که می‌خواهید بکاپ های گرفته شده به یک سرور دیگه منتقل شود این گزینه را انتخاب کنید و اطاعات ftp مقصد خود را وارد کنید.

Append : سیستم نام گذاری فایل بکاپ ها با این گزینه قابل تغییر می‌باشد. پیشنهاد می‌شود این گزینه را برابر با Full Date قرار دهید تا نام فایل به صورت تاریخ بکاپ گرفته شده نمایش داده شود.

در مرحله اخر نیز می‌بایستی انتخاب کنید از چه دیتاهایی بکاپ گرفته شود.

All Data : از تمامی داده ها مانند فایل ها، دیتابیس ها بکاپ گرفته می‌شود.

Selected Data : برای بکاپ گرفتن از قسمت های دلخواه این گزینه را انتخاب کنید و بخش های مورنظر را علامت گذاری کنید.

در نهایت بر روی گزینه SCHEDULE کلیک کنید. با نمایش نوتیفیکیشن سبز رنگ یعنی مشکلی در مراحل نبوده است و این بکاپ در تاریخ مورد نظر شما گرفته خواهد شد.

در نهایت امیدوارم این مقاله از زویپ سرور برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست دایرکت ادمین را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی دایرکت ادمین و لایسنس دایرکت ادمین از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

اگر شما با لینوکس کار کرده باشید و یا آشنایی با آن داشته باشید می‌دانید که نصب کردن نرم‌افزارها در لینوکس بسیار ساده است به‌طوری که می‌توانید به راحتی با نوشتن یک خط کد که آن خط کد را هم می‌توانید از سایت مرجع آن نرم‌افزار کپی کنید، نصب نمایید. اگر شما مخاطبی باشید که از ویندوز استفاده می‌کنید و دوست دارید به روش لینوکس نرم‌افزارهای خود را نصب کنید از این مقاله به بعد می‌توانید اکثر نرم‌افزارهای خود را به سبک لینوکسی نصب نمایید و حتی برنامه‌های خود را به راحتی به‌ روز‌رسانی کنید. در این مقاله ابزاری به نام چوکولاتی را به شما معرفی خواهیم کرد که می توانید کارهای گفته شده را از طریق کامندلاین با آن انجام بدهید.

کارهایی که قبل از نصب Chocolatey باید انجام داد

ابتدا پاورشل ویندوز خود را به صورت Run as administrator اجرا نمایید و سپس عبارت زیر را در آن تایپ کنید.

Get-ExecutionPolicy

طبق روال معمول این پاسخ را باید از پاورشل دریافت نمایید.

برای اینکه چوکولاتی را روی سیستم خود نصب کنید باید دستور زیر را وارد کنید

Set-ExecutionPolicy AllSigned

سپس در جواب سؤالی که از شما می‌کند پاسخ yes را وارد کنید.

حال اگر دوباره دستور قبلی یعنی Get-ExecutionPolicy را اجرا کنید باید چنین پاسخی را دریافت نمایید.

نصب Chocolatey از طریق پاورشل یا CMD

برای اینکه چوکولاتی را روی سیستم خود نصب کنید ابتدا باید به سایت chocolatey.org بروید و در اولین صفحه‌ی آن به قسمت نصب این نرم‌افزار مراجعه کنید.

سپس در قسمت Install Chocolatey for Individual Use دستور مربوطه را کپی کنید و در پاور شل یا cmd وارد کنید.

پس از وارد کردن کامند در پاورشل اینتر را بزنید، سپس لحظاتی صبر کنید تا چوکولاتی برای شما نصب شود.

یک بار پاورشل را ببندید و دوباره باز کنید. و عبارت choco را وارد کنید و اگر این پیغام را دریافت کردید یعنی چوکولاتی با موفقیت برای شما نصب شده است، درصورت مشاهده پیغام ارور پروسه نصب را از سر بگیرید و یا مشکل خود را در کامند ها مطرح کنید.

چگونه نرم‌افزارهای خود را با Choco نصب کنیم؟

حال که چوکولاتی برای شما با موفقیت نصب شده است برای نصب پکیج یا نرم‌افزار موردنیاز خود کافی‌ست اسم آن را پیدا کنید. برای این امر شما باید به صفحه اصلی چوکولاتی مراجعه کنید و در آنجا بر روی Find Packages کلیک کنید و در صفحه‌ای که برای شما می‌آید پکیج مورد نظر خود را پیدا کنید.

برای مثال ما برای شما طبق تصاویر زیر نرم‌افزار گوگل کروم را نصب می‌کنیم.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.
  • زویپ سرور زویپ سرور
  • ۰
  • ۰

  •  

لینک‌های مستقیمی که در وب‌سایت شما با نام دامنه‌ی شما شروع می‌شود مخصوص سایت شما است و استفاده از این لینک‌ها منجر به مصرف پهنای باند شما می‌شود. فرض کنید که شما عکسی را در سایت خود آپلود کرده‌اید و لینک این عکس با نام دامنه‌ی شما شروع شده و به پسوند عکس ختم می‌شود. اگر هرکسی این لینک را بردارد و در سایت خود قرار دهد. هرکسی که این عکس را دانلود کند و ببیند از پهنای باند سایت شما مصرف می‌شود و پهنای باند سایت شما درگیر شده و ممکن است سرعت سایت پایین بیاید. یکی از ابزارهایی که سی‌پنل در اختیار ما قرار داده است Hotlink Protection است. این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید مصرف پهنای باند خود را کنترل کنید.

ابزار Hotlink Protection در کجای سی‌پنل است؟

فعالسازی

برای فعال کردن این قابلیت، وقتی وارد صفحه‌ی Protection HotLink شدید، اگر این امکان غیرفعال بود روی Enable کلیک کنید.

تنظیمات Hotlink Protection در سی پنل

در این قسمت یعنی access allow to URLs، شما باید تمامی دامنه‌هایی که اجـازه‌ی گذاشتن پیوند عکس‌های سایت شما را دارند را وارد کنید. این دامنه‌ها می‌تواند دامنه‌هایی از سایت‌های خود شما روی همین فضای میزبانی یا یک فضای دیگر باشند، یا دامنه‌های اشخاص دیگر باشند. هر دامنه باید درون یک خط به همراه پروتکل آن درج گردد. دامنه‌های پیش‌فرضی درون این جعبه قرار گرفته‌اند که همان دامنه‌های روی فضای میزبانیِ فعلی شما هستند. یعنی آن‌ها می‌توانند از نشانیِ مستقیم عکس‌های شما برای نمایش تصاویرتان استفاده کنند.
جعبه‌ی بعدی با عنوان Block direct access for the following extensions (comma-separated) شامل پسوندهایی است که اجازه‌ی دسترسیِ مستقیم توسط دامنه‌های دیگر را ندارند. از قبل چند تا پسوند مهم درون این جعبه گذاشته شده است. بنا به خواست خود می‌توانید آنها را ویرایش کنید. اما در بیشتر حالت‌ها همین پسوندها مناسب هستند.

یک گزینه‌ی دیگری هم به عنوان Allow direct requests وجود دارد که با فعال کردن آن زمانی که نشانیِ یکی از عکس‌های روی فضای میزبانیِ شما به صورت مستقیم درون نوار نشانیِ مرورگر وارد شود، مشکلی برایش ایجاد نخواهد شد. یعنی نمایش آن مسدود نمی‌شود.

جعبه‌ی Redirect the request to the following URL هم می‌تواند شامل نشانی یک عکس پیش‌فرض باشد که در زمانی که فردی قصد استفاده از عکس‌های روی فضای میزبانیِ شما را داشت، به جای آن این تصویر نمایش داده گردد.

در نهایت اگر روی Submit کلیک کنید، تنظیمات ذخیره خواهد شد و کار فعال کردن HotLink Protection به اتمام می‌رسد. حال از الان به بعد دیگران قادر به استفاده کردن از پهنای باند سایت شما با دریافت عکس‌های روی فضای میزبانیِ شما نیستند. حال که این قابلیت را فعال کردید، در دفعات بعدی با مراجعه به همین صفحه و با کلیک روی Disable می توانید آن را غیرفعال کنید.

هم اکنون که با سی پنل بیشتر آشنا شدید، می توانید جهت خرید هاست سی پنل یا مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست سی‌پنل را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی سی پنل و لایسنس سی‌پنل از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

  • زویپ سرور زویپ سرور